Doğu Anadolu Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı

Doğu Anadolu Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı

Bu yıl 13.’sü düzenlenen Doğu Anadolu Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı kapılarını açtı. Fuara ilk gününden yoğun ilgi gösterilirken, renkli görüntüler de yaşandı. En Güzel Kuzu Baş..

Aşçılık Programında Başarı...

Aşçılık Programında Başarı...

Türk aşçı haber 'leri olarak aşçılık mesleğinde en farklı fuar ve festivallerden İstanbul Mutfak Günleri'nde kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre; Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu tarafından İsta..

Sirha Lyon 40. Yılını

Sirha Lyon 40. Yılını "Fransa 'da" Kutlamaya Hazırlanıyor...

Türkiye gastronomi turizmi ve gastronomi haberlerinde de yer alan bilgilere göre, Bu yıl 40.yılını kutlayacak Sirha Lyon, 19-23 Ocak 2023 tarihleri arasında Fransa Eurexpo Lyon'da..

Tandırbaş & Söğüş

Tandırbaş & Söğüş

Beyin, dil ve yanak ile göz kısmındaki yağların titizlikle kelleden ayrılması, içinde kemik parçası kalıp kalmadığı kontrolünün ardından etler, tezgaha yerleştiriliyor. Dil ve yanak etlerinin ağırlıklı..

En İyi 10 Yılbaşı Mezesi

En İyi 10 Yılbaşı Mezesi

En İyi Yılbaşı Mezeleri nelerdir? Yılbaşı sofralarına konabilecek en harika yöresel lezzetler nasıl yapılır? En Sevilen Yılbaşı mezelerini yaparken nelere dikkat edilir? Yılbaşı sofralarına en çok hangi mezeler yakışır?

Tava Böreği

Tava Böreği "Lelenge"

Evinizde En kolay ve en pratik börek tariflerinden Tava Böreği "Lelenge" tarifini yapmaya ne dersiniz? Muğla mutfağında yöresel lezzet taşıyıcılarımızdan olan Figen Düzkaya....